
Van Madagaskar naar België
Hallo, ik ben Gaële, eigenaar van Rum Babs. Geboren en getogen in Madagaskar, woon ik nu in België met een missie om mijn culturele tradities te promoten in mijn nieuw thuisland.
Rum Babs wordt gemaakt op basis van eeuwenoude recepten die mijn familie van generatie tot generatie hebben doorgegeven om “Punch au Rhum” te maken. Het resultaat is een verfijnde combinatie van lokale kruiden en fruit gemengd met de beste rums die Madagaskar te bieden heeft.

UITZONDERLIJKE INGREDIENTEN
100% Natuurlijk
Alleen werken met de beste ingrediënten is voor ons essentieel. Onze recepten zijn allemaal natuurlijk, gemaakt zonder conserveermiddelen, kunstmatige smaak- en/of kleurstoffen. Dit benadrukt de kwaliteit en smaak van onze producten nog meer.
Onze Leveranciers
We zijn er erg trots op dat al onze kruiden, gedroogd fruit en suikerriet rechtstreeks van lokale gemeenschappen in Madagaskar komen. Zo zorgen we voor een traceerbare bron en een eerlijke prijs voor de boeren.
Seizoensfruit
Rum Babs wordt gemaakt met respect voor de seizoenen, zodat je doorheen het jaar kan genieten van een veelheid aan uitzonderlijke smaken en een uitstekende kwaliteit.