Woont u buiten België? Klik dan zeker hier en bestel via onze partner!

Revised version of Baba au Rhum now called Babs au Rhum, two heart shaped cakes, two glasses filles with Rum Babs, rosepetals and edible roses

Babs au Rhum - Valentijncakes

Ter gelegenheid van Valentijnsdag delen we ons heerlijke recept van Babs au Rum, een herwerkte versie van de beroemde Baba au Rhum!
Ingrediënten cake:
- 100 g suiker
- 2 eieren
- 40 g boter
- 100 g bloem
- 1 pakje gist
Ingrediënten siroop:
- 10cl Rum Babs
- 170 g suiker
- 30cl water
Volg het recept hieronder stap voor stap.
/ CAKE /
1 / Meng de eieren samen met de suiker.
2 / Voeg de bloem, de zachte boter en de gist toe en mix tot een gladde massa.
3 / Zet 30 minuten opzij.
4 / Vul de bakvorm tot 75%.
5 / Verwarm de oven voor op 180 C.
6 / Bak 15 minuten op 180 C.
7 / Verlaag de temperatuur tot 150 C en bak gedurende 15 minuten.
8 / Ondertussen kun je beginnen met de siroop.
/ SIROOP/
9 / Doe de suiker en het water in een pot en breng aan de kook.
10 / Zodra het kookt, verlaagt u de temperatuur en voegt u de rum toe.
11 / Laat staan tot er kleine bubbeltjes verschijnen.
12 / Haal van het vuur en dompel de gebakken cakes onmiddellijk in de siroop.
13 / Laat de cakes uitlekken en zet ze in de koelkast.
14 / Serveer ze vers en het liefst met wat slagroom.
Smakelijk, maak een foto en vergeet ons niet te taggen: @rumbabs #rumbabs
Oudere post
Nieuwere post

laat een reactie achter

Let op:opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Sluiten (esc)

SHOP NU - 15%

Vul je e-mailadres in en ontvang 15% korting op je volgende bestelling.

A bottle of Rum Babs' rhum arrangé. Made with the finest ingredients from Madagascar our rum arrangé is made in Belgium and can truly be set against the best rums around.

Leeftijds verificatie

Door op doorgaan te klikken, bevestig je ouder te zijn dan 18 jaar.

Winkelwagen

Uw winkelwagen is momenteel leeg.
Koop nu
Language
English
Open drop down