Terwijl het perenseizoen op volle toeren draait, leek het ons een goed idee om een heerlijke amandel-perencake te maken. Natuurlijk in combinatie met onze Rum Babs - Banana, Vanilla, Ginger, Cinnamon smaak!
Ingrediënten taart :
- 75 g suiker
- 1 eigeel
- 200 g amandelpoeder
- 5 eetlepels Rum Babs - Banaan, Vanille, Gember, Kaneel
- 1 bladerdeeg
- 5 peren
- 25cl room
Volg het recept stap voor stap hieronder.
/ CAKE /
1 / Was, schil & snij de peren in twee. (verwijder de pitjes)
2 / Leg het deeg open in een hoge ronde cakevorm
3 / Meng in een kom de room, het eigeel, de suiker, het amandelpoeder & de rum samen
4 / Giet het mengsel op het deeg en voeg de gesneden peren toe met de afgeronde kant naar boven.
5 / Verwarm de oven voor op 180 C.
6 / Bak gedurende 30 minuten op 180 C.
Smakelijk, maak een foto en vergeet ons niet te taggen: @rumbabs #rumbabs
