De piña colada!
Een wereldberoemde cocktail die eigenlijk super makkelijk te maken is! Het werd rond de jaren vijftig uitgevonden in San Juan, Puerto Rico. Hoewel de exacte timing nog steeds wordt gedebatteerd aangezien verschillende barmannen beweren de piña colada te hebben uitgevonden. Hun recepten zijn ook iets anders.
Omdat we neutraal willen blijven, hebben we besloten ons te houden aan de aanbevelingen van de International Bartenders Association. Alle credits gaan voorlopig naar hun!
Volg het recept stap voor stap hieronder
1/ Mix alle ingrediënten in een blender/mixer met 1 hand crushed ijs.
2/ Voeg ijs toe tot je een romige consistentie hebt bereikt.
3/ Ideaal en getrouw geserveerd in een "hurricane"glas, hoewel we zelf besloten voor een tumbler te gaan.
4/ Garneer met een ananasblad (pro-tip - als je je gasten echt wil verrassen, serveer de cocktail dan in een uitgeholde ananas of probeer een kokosnoot)
Smakelijk, maak een foto en vergeet ons niet te taggen: @rumbabs #rumbabs